Wedden Tips en Kelly Criterium in Voetbal Wedden 2008 Vs 2009

Om een succesvolle gokker in voetbalweddenschappen te zijn, moet je twee belangrijke dingen slim inschatten: de waarschijnlijkheid van een overwinning en de grootte van de inzet. Online wed tips en team nieuws kunnen u helpen om de waarschijnlijkheid van een overwinning in te schatten, maar het kiezen van de inzetgrootte is een meer gecompliceerde taak die elke gokker moet beslissen op basis van zijn individuele weddenschap strategie.

Dit artikel geeft een samenvatting van een onderzoek bedoeld om het gebruik van de Kelly strategie te optimaliseren, de meest winstgevende van alle bestaande weddenschaps strategieën. Het onderzoek is gebaseerd op een vergelijking tussen statistieken van weddenschapswinsten van Europese top voetbalcompetities die gedurende het seizoen 2008/2009 deelnamen aan de competitie, en zij die dat niet deden.

Gegevens en methoden

Samenvatting van het onderzoek

Volgens het onderzoek moeten voetbal weddenschap tips die gebaseerd zijn op een Kelly Criterium gebruikt worden als het doel van de gokker is om winst te maken bij voetbalweddenschappen. De optimale waarde van een voetbal weddenschap bij gebruik van het Kelly Criterium is om te wedden met de minimale kans van 0.25%, wat een winst garandeert volgens het risico van de weddenschap. Het onderzoek werd uitgevoerd op basis van de optimale waarde van de winst, dat is de winst op de lange termijn, als de weddenschap wordt gewonnen.

Een optimale waarde van de weddenschap is de waarde van de weddenschap bij de min (of wedden om te winnen) kansen wanneer de waarschijnlijkheid van een overwinning tot het minimum is gereduceerd (of het Kelly-criterium volgt).

De onderzoekssteekproef omvatte 38 wedstrijden die in het seizoen 2008/2009 werden gespeeld, van de 81 wedstrijden die in het vorige seizoen werden gespeeld. Van deze 38 wedstrijden bleken 13 weddenschappen winstgevend te zijn met het Kelly Criterium. Het onderzoek werd uitgevoerd op basis van de waarschijnlijkheid van winst bij weddenschappen op thuisoverwinning, gelijkspel of uitoverwinning.

B voorspelt een overwinning met een waarschijnlijkheid van 52,8%. Een succesvolle overwinning voor B = 2,2% van de tijd.

Volgens het Kelly-criterium zijn de volgende resultaten mogelijk:

Thuisoverwinning 20% (5 wedstrijden)

Gelijkspel 11,13% (13 wedstrijden)

Uit gewonnen wedstrijden 9,23% (25 wedstrijden)

Thuisoverwinning 2,22% (5 wedstrijden)

Gelijkspel 2,22% (5 wedstrijden)

Uitoverwinning 2,45% (7 wedstrijden)

Thuisoverwinning 2,5% (10 wedstrijden)

Gelijkspel 2,5% (10 wedstrijden)

Uitoverwinning 2,7% (14 wedstrijden)

Thuisoverwinning 2,7% (14 wedstrijden)

De strategie van de selectie is belangrijk om de verliezen te minimaliseren en het meeste uit de weddenschappen te halen. De resultaten suggereren dat wanneer u uw weddenschappen plaatst, u moet kijken naar wedstrijden met een laag aantal doelpunten, om het risico van het verliezen van uw geld te minimaliseren. De strategie ontmoedigt ook weddenschappen op wedstrijden met een hoog aantal doelpunten, omdat de kans op verlies van de weddenschap zeer groot is.

 

 

De strategie gaf aan dat wanneer je op de thuisploeg wedt, je moet vermijden te wedden voor het statistisch gemiddelde van de teams van de tegenstander, in de situatie wanneer de thuisploeg sterk is of de uitploeg sterk is.

Om de waarschijnlijkheid van een thuisoverwinning, uitoverwinning of een gelijkspel tussen twee teams te kunnen inschatten, moet de weddenschap worden geplaatst na het verwachte aantal doelpunten. Dit komt omdat het statistisch gemiddelde van de teams van de tegenstander zeer hoog is als het gaat om het voorspellen van het resultaat van de wedstrijd.

Dezelfde strategie wordt toegepast op het wedden op de wedstrijd wanneer er veel boekingen zijn in een kampioenschapswedstrijd. De strategie is om niet te wedden op de wedstrijd, wanneer er in de weddenschap veel boekingen zijn of wanneer er slechts één of twee minder boekingen zijn.

De strategie om weddenschappen te plaatsen in de laatste wedstrijd van een kampioenschapswedstrijd of de laatste wedstrijd van een competitief voetbalcompetitieseizoen, wanneer er weinig boekingen zijn en het statistisch gemiddelde het hoogst is, is om de weddenschappen in het midden te plaatsen, om de winst te nemen in het scenario wanneer de thuisploeg wint.