Tips voor gezonde huidverzorging

Tips voor gezonde huidverzorging: 5 huidverzorgingstips die vrouwen moeten weten (deel 1)
De juiste eetgewoonten en de juiste natuurlijke huidverzorgingstips zullen wonderen doen voor je gezondheid en glans!

Goede eetgewoonten

Eet veel fruit en groenten. Dit zijn de meest nutriëntenrijke voedingsmiddelen. Neem dagelijks minimaal 5 porties fruit en groenten. Naarmate we ouder worden, heeft ons lichaam meer vitaminen en mineralen nodig om fris en vitaal te blijven. Het is nooit te laat om een multivitamine te nemen.

Waterwandeling. Water activeert veel cellen in ons lichaam. Het versterkt ons cardiovasculair systeem, geeft ons immuunsysteem een boost en verbetert ons spijsverteringsstelsel. Het resultaat? Een geweldig uitziende huid!

Minimaliseer of vermijd cafeïne.Cafeïnehoudende dranken maken de huid bleek. en doen de bloedvaten zwellen. Dit symptoom van cafeïne droogt de huid uit. Het berooft ook ongeveer een vierentwintig uur van waardevolle energie die gebruikt zou kunnen worden voor meer energie.

Eet goed. Zorg voor een evenwichtige voeding. Voedsel dat geen belangrijke voedingsstoffen bevat, maakt de huid bleek. De truc hier is om het voedsel te eten dat je lichaam nodig heeft. Eet veel groenten en fruit. Vermijd uiteraard koolhydraten niet. Het zijn die goede voedingsmiddelen die het lichaam van brandstof voorzien.

Loop, jog, zwem of fiets in plaats van naar de winkel te rennen. In plaats van naar de winkel te rijden, loop of fiets je naar een nabijgelegen benzinestation of café/vetfoodketen. Bij wandelen en bewegen hoort ook het lopen over de belangrijkste doorgangen van het terrein. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste voedingsmiddelen en authentieke recepten worden geserveerd. Heerlijke salades, pasta’s, rijstgerechten, noten en fruit voor energie plus een energieke warming-up.

Dagelijkse ontgifting. Grote schoonmaak. Wandelingen op blote voeten om gifstoffen uit de voeten te verwijderen en verstopte poriën te openen. Na een wandeling van 30 minuten spoelt u de voeten ongeveer vijf minuten in koel water.

Douche. Blijf nooit langer dan 10 minuten onder de douche staan. Dit is een goede manier om de poriën te openen en dode huid te verwijderen.

 

 

Sassafras Massage.Masseer de hoofdhuid met een perfecte gehoekte hoofdhuidmassage. Eerst wordt het hoofd in buikligging geplaatst en vervolgens worden er reusachtige cirkels rond het hoofd gemaakt. Na de eerste hoofdhuidmassage, verplaatst de hand zich naar de slapen, dan naar de wangen, dan rond de schouders en de rug. De laatste fase is de nekmassage.waarbij bepaalde delen van het lichaam worden bewerkt.

Sphalline-injecties. Deze injecties, die uw leeftijd aangeven, verjongen en doen de huid er jonger uitzien door rimpels glad te strijken. De procedure kan om de zes maanden worden uitgevoerd, maar het hangt ervan af hoe een persoon reageert.

Emotionele gezondheid.Zichzelf verzorgen is een manier om met de stress van het dagelijks leven om te gaan. Het is misschien niet mogelijk om alle stress te elimineren, maar je kunt wel proberen om de angst van het dagelijks leven te verdragen door een veilige en serene omgeving te creëren. De beste manier om gemoedsrust te creëren is de natuur met geest en hart te benaderen, want dat is de enige bron van geluk en ontspanning.

Tip: Af en toe moet u wat tijd kunnen vrijmaken om uzelf te verwennen. U kunt een wandeling maken, luxueus gaan eten, naar zachte muziek luisteren, een boek lezen of gewoon ontspannen in bed gaan liggen.

Schoonheid hoeft niet duur te zijn. De vijf belangrijkste ingrediënten, gezonde voeding, vitaminen, natuurlijke huidverzorging en een beetje TLC (jezelf met vriendelijkheid en tederheid behandelen) kunnen je een heel eind op weg helpen naar een prachtige, gezonde huid en een positief lichaam, geest en ziel.

Tip: Wees goed voor jezelf. Je bent het waard, veilig en waar!