Tandheelkunde – Mondhygiënist Zoetermeer

Mondhygiënist Zoetermeer – Het opzetten van ons voor tandheelkundige implantaten

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom er zoveel tandheelkundige implantaten worden geplaatst in winkelcentra, zakenwijken en naast uw plaatselijke tandarts?

Zeker, tandtechniek gaat altijd vooruit. Het is prachtig dat het al zo lang geleden is dat het houten kunstgebit het echte gebit van George Washington verving. Natuurlijk denken we graag dat nieuwe apparaten ons leven beter maken. Of wijst het toenemend gebruik van tandheelkundige implantaten op iets onheilspellends?

Moeten u en uw gezin voorzichtig zijn met de huidige verzorging van uw gebit?

Waar het op neerkomt: Afgezien van een gebroken tand als gevolg van een ongeval of een breuk, zouden tandheelkundige implantaten niet nodig zijn in de hoeveelheden waarin ze worden geplaatst – en duizenden dollars per stuk kosten – als de tandheelkundige patiënt vandaag echt goed op de hoogte was.

Het spijt me u dit te moeten zeggen. De tandheelkundige industrie heeft ons misleid met zeer subtiele veranderingen of gewoon weglatingen. De gegevens, indien verstrekt, zouden resulteren in gezonde tanden voor de meeste mensen en een grote afname van tandverlies bij senioren.

En niemand vertelt u dit. Niets in de Wet Tandheelkundige Patiënten Rechten vereist dit.

 

Mondhygiënist Zoetermeer

 

De volgende keer dat u uw tandarts of mondhygiënist bezoekt, vertel hen dan wat u hier geleerd hebt. Als ze lachen en zeggen: “Niet waar!”, antwoord dan: “Als ik of een familielid ooit tanden verliezen, zal ik ze in een laboratorium laten analyseren om te zien wat er op de wortels van de tanden zit.”

Er kan een advocaat nodig zijn. Maar door uw gebit te laten analyseren, kunt u een tandheelkundig implantaat laten plaatsen dat $3.000 tot $5.000 kost voor slechts één tand. Stelt u zich uw appeltje voor de dorst eens voor als u twee, drie of meer implantaten nodig hebt omdat uw tanden tien jaar of langer niet goed zijn gereinigd. Sommige mensen van in de 40 en 50 hebben bijna een mond vol implantaten nodig.

Bereid je voor op deze: De waarheid is dat tandheelkundige patiënten wordt verteld dat hun mond gezond is, terwijl dat niet zo is. De overgrote meerderheid van de mensen heeft een zeer lichte tot lichte ontsteking van het tandvlees, en ze weten het niet. De meeste mensen die in een tandartsstoel zitten, hebben een matige ontsteking, althans rond de boventanden achter in de mond. Ook dit feit wordt niet aan hen onthuld. Het is niet moeilijk voor te stellen waarom deze achterste tanden als eerste uitvallen. Ontsteking is het begin van tandvleesontsteking.

Als u ontstekingen heeft, zijn uw tanden en tandvlees niet gezond. Het kan 20-30 jaar duren voordat u uw tanden en tandvlees dreigt te verliezen. Maar als u jarenlang wordt verteld dat u gezond bent terwijl u in feite zelfs een “zeer lichte” chronische ontsteking heeft, zult u niet vanzelf beter worden.

Chronisch betekent dat je het al een lange tijd hebt. En als je tanden begint te verliezen, zal je tandarts zeggen, “We zien geen tanden vallen! We zien bloedend tandvlees!” Het is inderdaad niet zeldzaam dat een tandartspatiënt een jarenlange strijd voert met tandvleesontsteking.

Mondhygiënist Zoetermeer – Dit is wat er gewoonlijk gebeurt:

Dit is het punt waarop de patiënt volhoudt dat er iets mis is. Onderzoek heeft aangetoond dat elke ontsteking anti-lichamelijk is. Tandheelkundige patienten gaan op een dieet van anti-lichamelijk voedsel, zoals anti-cola, en vallen af. Dan worden ze chronische bulimics, omdat anti-lichamelijk voedsel de ontsteking in toom houdt.

Hoe is dit mogelijk? Omdat we onze eigen manier hebben om ontstekingen te ervaren. Iedereen heeft “gezonde” moleculen in zijn bloed. Normaal gesproken ervaren we alleen “ontstekingen” als we iets te eten hebben, zoals knoflook en uien. Maar als je een dieet hebt dat tegen het lichaam gericht is, merk je dat je ontsteking erger is.

Dus als u te horen hebt gekregen dat uw tandvlees gezond is, bent u misschien een van de vele mensen die de keuze hebben om hun voeding zo te veranderen dat ze minder ontstekingen ervaren.

Het verbazingwekkende is dat u met een paar aanpassingen in uw dieet uw mondgezondheid kunt verbeteren en bloedend tandvlees kunt stoppen.

Natuurlijk blijft het een uitdaging om mensen met een ontsteking in de mond te behandelen. Tandvleesontsteking is meestal een symptoom van een onderliggende ziekte. Maar tot voor kort was er geen alternatief om het lichaam te ontdoen van deze ziekte-veroorzakende moleculen.

Maar nu is er Propylipelline, een nieuwe grote doorbraak in kankerpreventie. Het adverteert zichzelf niet alleen als een kanker-preventieve verbinding, maar doet dat ook daadwerkelijk. Het is een mondspoelmiddel zonder nicotine dat ook de mondhygiëne bevordert en mondbacteriën vernietigt.

Het hoeft voor rokers nog niet te laat te zijn om te stoppen met roken. Maar met tandvleesontsteking als veroorzaker is roken misschien wel het enige dat u later kan behoeden voor mondkanker en tandvleesontsteking.

Lees meer ga naar https://mzc-oosterheem.nl/mondhygienist-zoetermeer/