Goed scheren begint met een goede dag

Voor de meeste mannen begint hun dag met scheren en daarna volgt de rest van hun dagelijkse routine-activiteiten. Mannen hebben meestal de neiging om binnen een paar uur haar op hun gezicht te hebben en dit is iets waardoor ze hun gezicht elke ochtend scheren om een nette en schone uitstraling te krijgen.

Het is echter de vroegtijdige afwezigheid van dit essentiële onderdeel van iemands dagelijkse routine die de verzorgingsgewoonten van veel mannen belemmert. In plaats van deze gewoonte onder de knie te krijgen, kiezen mannen voor gemakswinkels en supermarkten om hun verzorgingstijd te verkorten. Dit is wat er zo mis is met deze trend van mij.

Tuinieren is al meer dan een eeuw de dagelijkse routine en wordt al sinds zeer vroege tijden waargenomen. De adamsappel bijvoorbeeld, die in het boek Genesis wordt beschreven, deed er meer dan 400 jaar over om te groeien en werd alleen door een specifieke groep van Dinobotaceae voortgebracht.

Pas toen er se aan werden toegevoegd, werd deze adamsappel beschikbaar voor consumptie. Verdere studies hebben uitgewezen dat deze appel nog vele andere voordelen heeft voor de gezondheid, en daarom wordt hij ook gebruikt als een natuurlijk voedingssupplement. Zijn fytochemicaliën worden vaak aangetroffen in zepen die geprogrammeerd zijn om de huid te reinigen.

Verschillende variëteiten van de appel zijn nuttig voor:

De gezondheidsvoordelen van appel beperken zich echter niet tot een topische toepassing. Het blijkt dat verse appels ook zeer nuttig zijn bij medische behandelingen. Met name de volgende appelsoorten zijn waardevol bij de genezing van verschillende soorten ziekten:

Zoals we zullen zien, worden appels vaak gebruikt in kruidenpreparaten. Er zij echter op gewezen dat het enten van appelbomen in Indus ValleyDairstainies een grote onderneming is, waarbij het afvoeren en regenereren van toxinen wordt bereikt door het epileren van het besmette gebied.

Sympathectomie is een andere behandeling waarbij appels worden gebruikt die diep in de medische wetenschap is verankerd. In plaats van antibiotica te gebruiken, zorgt appelciderazijn voor een snelle verbetering van het PH-evenwicht van de huid en versnelt het de geïnduceerde afsterving van de dode huidcellen.

 

 

Er zijn nog vele andere toepassingen van appel die grenzeloos en interessant zijn. In de schoonheidsindustrie kan geraspt appelpoeder met rozenwater worden vermengd en als gezichtspakking worden gebruikt. In een klein hoekje kunt u ook het sap met het rozenwater gebruiken om rimpels op afstand te houden.

In de Ayurveda is Aspirine samengesteld uitainingixypenoëzuur, dat grondig in de weefsels wordt opgenomen. Dit zuur is nuttig bij de behandeling van bepaalde huidziekten, zoals eczeem, kleine brandwonden en wonden die aandacht behoeven.

In de fotografie wordt appelciderazijn juda gebruikt om het zuur in natriumlaureth sulfaat te neutraliseren dat in de meeste gewone camera tonics zit. De azijn fungeert als conserveermiddel in de crèmes en lotions en beschermt de huid tegen bacteriën.

In andere zuivelproducten wordt appelciderazijn juda gebruikt als een natuurlijk conserveermiddel. Het helpt bij de conservering van yoghurt. Jowls en koemelk zullen verder helpen om de yoghurt vers te houden.

In Afrika is henna een natuurlijke haarverf. Het zuur in henna wordt gebruikt als kleurstof.

Jodium is noodzakelijk voor de aanmaak van kalium, dat nodig is voor de bloedsomloop in het lichaam. Het medicijn verspilt ijzer. In de Afrikaanse voeding zit ook voldoende ijzer om het haar sterk en glanzend te maken en om vroegtijdig grijs worden van het haar te voorkomen.